Přepočet GPS souřadnic
Přepočet GPS souřadnic
Ahojky.... dovolím si ještě jednu otázku.
Nevím si rady s přepočtem souřadnic.... mám je v tomto formátu např.: 51.48.33N 06.33.55E (Telingskamp 20, BOCHOLT, D.). V českých mapách na Google mi stačí zadat adresu a souřadnice se mi ukáží, ale ve zbytku EU se mi jaksi nedaří...
A našla jsem dost různých prográmků na přepočet, ale tenhle formát neumí v žádný!!! Prosím poradíte????
Nevím si rady s přepočtem souřadnic.... mám je v tomto formátu např.: 51.48.33N 06.33.55E (Telingskamp 20, BOCHOLT, D.). V českých mapách na Google mi stačí zadat adresu a souřadnice se mi ukáží, ale ve zbytku EU se mi jaksi nedaří...
A našla jsem dost různých prográmků na přepočet, ale tenhle formát neumí v žádný!!! Prosím poradíte????
Garmin Nüvi 660, Garmin Nüvi 3790LMT, VDO Dayton PN4000 TRUCK, MapFactor Navigator 7....
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přepočet GPS souřadnic
Nepochopil sice jsem přesně, o co ti jde, pokusím se však poradit následovně:
formát 51.48.33N 06.33.55E můžeš zapsat také takto 51°48'33"N 06°33'55"E
Po doplnění do PoiEditoru to zobrazuje OK
formát 51.48.33N 06.33.55E můžeš zapsat také takto 51°48'33"N 06°33'55"E
Po doplnění do PoiEditoru to zobrazuje OK
- Přílohy
-
- screen.JPG (75.5 KiB) Zobrazeno 7333 x
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Zadala jsem souřadnice podle Tvého návodu, a stejně mi to pořád hlásí chybu...! Adresu mám kompletní, PSČ ok., nevím co tam tedy dávám špatně...prostě to pořád hlásí chybu!!!
Garmin Nüvi 660, Garmin Nüvi 3790LMT, VDO Dayton PN4000 TRUCK, MapFactor Navigator 7....
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Na online.poi.cz můžeš zadávat v tomto formátu:
LAN: 51 48 33.xx
LON: 06 33 55.xx
t.j. mezery mezi stupni, minutami a vteřinami. To xx jsou případná desetinná místa vteřin (oddělená tečkou), pokud jsou k dispozici. Pokud nejsou, nezadáváš nic (tedy alespoň doufám, nebo případně nuly).
LAN: 51 48 33.xx
LON: 06 33 55.xx
t.j. mezery mezi stupni, minutami a vteřinami. To xx jsou případná desetinná místa vteřin (oddělená tečkou), pokud jsou k dispozici. Pokud nejsou, nezadáváš nic (tedy alespoň doufám, nebo případně nuly).
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Děkuji!!!! Jak jednoduché...a já se s tím trápila takovou dobu...
Blondýna ?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
- Scorpio_cz
OT: Docente, dneska opravdu boduješ. Myslím, že jsi velmi posílil svou oblíbenost, hlavně mezi nováčky co Tě neznají
Evík mne zná... Alespoň dálkově .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Tak Ti pěkně děkuji Docente!!!
Mi radši poraď, jak přejmenovat kategorii, když už jsi tak "chytrej" A laskavě rovnou v provedení pro blondýny, jo???
Mi radši poraď, jak přejmenovat kategorii, když už jsi tak "chytrej" A laskavě rovnou v provedení pro blondýny, jo???
Já jsem se nechlubil, že jsem blondýna... "Jsi mohl rovnou napsat takový skvělý, podrobný návod pro blondýny a já si mohla ušetřit spoustu nervů." .
Kategorii přejmenuješ uelmi snadno, když jsi na titulní stránce s přehledem kategorií, tak u každé kategorie jsou vpravo nějaké ikonky a u těch, co spravuješ, je navíc ikonka zkřížené kladivo a plochý klíč, když na ní najedeš myší, tak se zobrazí bublina "Upravit", no a na tu ikonku klikneš a na otevřivší se stránce můžeš upravovat .
EDIT Jirásek: U té AS24 změn pouze to CZ na EU v názvu kategorie a potvrď uložení (disketka). Pozor, hned vedle je "Smazání všech BZ v kategorii - nevratná operace!!!!!!
Kategorii přejmenuješ uelmi snadno, když jsi na titulní stránce s přehledem kategorií, tak u každé kategorie jsou vpravo nějaké ikonky a u těch, co spravuješ, je navíc ikonka zkřížené kladivo a plochý klíč, když na ní najedeš myší, tak se zobrazí bublina "Upravit", no a na tu ikonku klikneš a na otevřivší se stránce můžeš upravovat .
EDIT Jirásek: U té AS24 změn pouze to CZ na EU v názvu kategorie a potvrď uložení (disketka). Pozor, hned vedle je "Smazání všech BZ v kategorii - nevratná operace!!!!!!
No ještě aby ses chlubil!!!!! To není nic k chlubení!!!!
Jinak o tom jak to změnit....to vim taky, ale jak to uložit???? Noooo????
A nebýt zase tady Pavla, tak vím pořád houby!!!! Takhle se píší návody pro blondýny...z něj si vem příklad!!!!!
Jinak o tom jak to změnit....to vim taky, ale jak to uložit???? Noooo????
A nebýt zase tady Pavla, tak vím pořád houby!!!! Takhle se píší návody pro blondýny...z něj si vem příklad!!!!!
njn, když já holt se na rozdíl od něho nedokážu do blondýního myšlení vžít .
Chi chi.... závidíš, co????
Hele a nebojíš se náhodou, že zase dostaneme za uši, co to tu rozvíjíme za téma???
Hele a nebojíš se náhodou, že zase dostaneme za uši, co to tu rozvíjíme za téma???
On nám to Jirásek promaže... A já už teď budu mlčet, mám takový krásný počet příspěvků, tak abych si to číslo nepokazil .
999 je hezčí!!!! Tak se musíš ještě snažit